Dag 10 – Reisblog
Dag 10 – Reisblog

Dag 10 – Reisblog

Op naar huis...

Om acht uur ‘s ochtends zaten we, de een vrolijker dan de ander, weer met z’n allen aan de ontbijttafel. Vandaag was onze laatste dag in Zimbabwe en eigenlijk bestond deze dag alleen maar uit ontbijten en reizen dus dat was niet per se het leukste vooruitzicht. Nadat we de laatste souveniertjes in onze koffers hadden gepropt was het helaas tijd om in de bus te stappen. Bij de airport van Victoria Falls namen we afscheid van Martha en Wiseman. Ze hadden ons voor anderhalve week heel goed door Zimbabwe gegidst en ze hebben ons een inkijkje gegeven in de cultuur van dit land. 

Ondanks het afscheid van hen en van het land hadden en hebben we ook dingen om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld lekker Nederlands eten, je eigen wc die fatsoenlijk werkt en een slaapkamer waar geen ratten en hagedissen rondzwerven. 

Voor we in Brussel weer hopen te landen zullen we nog een paar uurtjes door moeten brengen in Addis Ababa. We vertrekken pas na middernacht naar Brussel dus tot die tijd gaan we nog even lekker slapen op de airport. Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *