Dag 11 – Reisblog
Dag 11 – Reisblog

Dag 11 – Reisblog

De reis is alweer voorbij…

Aangekomen in Addis Abbaba gingen we snel op zoek naar een plek waar goedkoop eten te halen was, maar dat is op een vliegveld natuurlijk niet te vinden. De één deed daarom maar een dutje, de ander een spelletje en weer een ander bracht het grootste gedeelte van de tijd door op de toilet.

Om 01.00 uur vlogen we weer verder en probeerden we allemaal wat slaap te pakken. Sommigen genoten om half 3 ‘s nachts nog van een vismaaltijd, terwijl anderen walgend van de geur wakker werden. Bij velen had “de maag het lichaam verlaten” zoals Loïs het mooi verwoordde. Het gebrek aan slaap, onwennig eten en überhaupt het rare eetschema tijdens de terugreis zorgde helaas hier en daar voor wat misselijkheid en buikkrampen, daarom was dan ook iedereen blij toen we eindelijk landden op Brussel Airport.

Iedereen knapte wat op van de frisse lucht (met regen) en de grote hoeveelheid aan beenruimte en daardoor was het nog een gezellige busrit. Nadat we nog even een korte (welverdiende) bedankspeech aan Eveline en de coaches hadden gegeven, werden we onthaald door onze ouders en meneer Van Dam.

Na een dankgebed was het dan echt tijd om afscheid te nemen van elkaar en naar huis te gaan.

Wat hebben we met elkaar een fantastische reis gehad! Elke dag hebben we genoten van elkaars gezelschap en hebben we mooie gesprekken mogen voeren. We hebben een heel andere cultuur leren kennen, wat we niet snel zullen vergeten. De prachtige natuur die we hebben mogen aanschouwen liet ook zeker zijn indruk achter.

Zo hebben we dan ook een hele hoop om God voor te danken!

Loof de HEERE, want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig.

Psalm 136:1

2 Comments

  1. Mirjam

    Ook weer fijn dat jullie thuis zijn. Bedankt voor jullie mooie verhalen en foto’s in de blogs. Ik heb er in ieder geval van genoten. Echt knap gedaan allemaal. Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *