Dag 5 – Reisblog
Dag 5 – Reisblog

Dag 5 – Reisblog

Vandaag was het na de eerste drie nachten tijd om afscheid te nemen van Rare Gold Lodges en onze weg naar Bulawayo te maken. In deze blog leest u er alles over!

Vertrekken

Na een heerlijk ontbijt en een fotoshoot met de mensen van Rare Gold, vertrokken we om 08:00 richting Bulawayo. 

Onderweg maakten we nog een tussenstop bij een kerk, waar we meer te horen kregen over het TEE project. Daar krijgen mensen les over discipelschap. Er vonden mooie gesprekken plaats en sommigen konden ook nog even genieten van de spelende kinderen op straat, voordat onze reis weer verder ging.

Na enkele uurtjes was er hoge nood, dus werd er een stop gemaakt bij de Chicken-Inn. De rijke geuren verleidden ons en al snel zitten we met ons kippetjes terug in de bus. Onderweg genoten we van het uitzicht, smeuïge dutjes en gezang.

Onze maagjes werden gevuld met chips en koek. Na uren over de hobbelige wegen, was daar dan eindelijk Bulawayo in zicht. Dan nog even snel een stop bij de supermarkt, waar we tot onze grote verbazing de eerste blanke mensen in dagen zagen. Ons voedsel werd ingeslagen en onze laatste kilometertjes werden gemaakt. 

De blog gaat verder onder de foto’s ->>>

Aankomen

Om 18:00 kwamen eindelijk aan bij Burkes backpackers Paradise en werden gegroet door de schattige hondjes die we helaas niet mochten aaien. Na een rondleiding door de bosjes in het donker over stenen padjes was er wat gepuzzel over waar iedereen moest gaan slapen.

Maar na een tijdje heeft iedereen dan toch zijn bedje kunnen vinden en konden we beginnen aan ons avondeten in de gemeenschappelijke ruimte. Onze buikjes werden gevuld met broodjes en wat fruit. 

Na het eten werd er nog wat gedanst en we sloten de avond af met een mooie avondsluiting over gebed.

Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *