#5 Kleding, taart en tompoucen
#5 Kleding, taart en tompoucen

#5 Kleding, taart en tompoucen

We zijn al weer een tijdje verder sinds de laatste blog. Deze week hebben we appel(kruimel)taart en tompoucen verkocht in de aula, terwijl we straalden in onze mooie Expeditie-truien.

Op woensdag droegen we voor het eerst onze nieuwe truien. Iedereen is er erg blij mee, allemaal dankzij Verbeek Workwear Renswoude! We hadden de truien niet zomaar aan; nee, we hadden een spetterende actie. Terwijl het buiten koud en nat was, genoten de leerlingen van het Ichthus College van een heerlijke tompouce of een stukje appeltaart. Dit had wat voeten in de aarde omdat op het laatste moment een flink aantal appeltaarten niet was geleverd bij de Jumbo. Gelukkig heeft Lisa alle appeltaarten bij supermarkten in de buurt gekocht. Mocht je taart willen en je woont in Ede, dan zijn in alle winkels de appeltaarten in ieder geval op :).

In de eerste pauze hebben we niet heel veel verkocht, dus hebben we in de tweede pauze de prijs wat verlaagd. Bijna al het gebak hebben we kunnen verkopen! Onze penningmeester, Patrick, is druk bezig met het versturen van de laatste Tikkies en het tellen van het geld. Als dat is gebeurd, zal ook het bedrag op de site worden aangepast.

Ondertussen zijn we druk bezig met de volgende acties. In december komen de ouders van leerlingen op school voor gesprekjes met de mentoren. Dan hopen wij er ook te staan met een aantal voedselwaren. Maar ook voor de lessenmarathon die in februari gaat plaatsvinden, zijn we druk bezig. Dus volg ons op Instagram, Facebook en TikTok, of meld je aan voor de blogs om op de hoogte te blijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *