#3 De Overdrachtsavond
#3 De Overdrachtsavond

#3 De Overdrachtsavond

De tijd gaat snel en steeds meer komt op ons af. Ook krijgen wij natuurlijk steeds meer te doen. In de derde blog van expeditie alles over onze eerste teambuilding, een actie die we gevoerd hebben en de overdrachtsavond! 

Afgelopen maand hebben we 3 verschillende activiteiten gedaan als expeditieteam. Op vrijdag 29 september was onze eerste teambuilding toch echt een feit! Allereerst hebben we foto’s gemaakt bij de Slaperdijk. Goede foto’s horen er natuurlijk ook bij 🙂 Onze coaches kwamen er aan het einde ook nog gezellig bij om foto’s te maken. Daarna zijn we naar Thirza’s huis gegaan en hier hebben we een Amerikaanse maaltijd gehouden, waarbij we allemaal wat lekkers mee hadden genomen. Daarna heeft een deel van de groep zingend de afwas gedaan. Hierna gingen we ‘make it meme’ spelen, om de humor van de groep naar boven te halen. Ondanks dat de coaches er niet veel van snapten, waren ze erg creatief. De avond was erg geslaagd!

De blog gaat verder onder de foto’s ->>>

Er werd aan ons gevraagd of we op 5 oktober tijdens de MAS-dag iets lekkers wilden uitdelen, als beloning voor de leerlingen. We wilden graag cupcakes uitdelen en dat is gelukt, met dank aan de Jumbo. Een deel van de groep was met school weg en het andere deel van de groep heeft deze actie uitgevoerd. Zodra de leerlingen bij de MAS-dag 2 presentaties gevolgd hadden, mochten ze bij ons een cupcake komen halen! Met deze actie hebben we er weer €94,- bij 🙂

De blog gaat verder na de foto ->>>

Als laatste hebben we nog de overdracht avond gehad op 9 oktober, samen met het oude en nieuwe expeditie team. Allereerst hebben we eventjes geholpen met het ophangen van de laatste versieringen. Daarna hebben we met z’n allen patat gegeten en gezellig gekletst en ideeën uitgedeeld. Daarna ging de avond pas echt van start. We kregen veel verschillende dingen te horen, zoals hoe hun reis in elkaar zat en wat voor acties ze gehouden hebben. We hebben een goed inkijkje gekregen in hoe hun traject is verlopen. Aan het einde mochten we als nieuwe expeditie team op het podium komen om kort te vertellen waar we het meest naar uitkijken in de aankomende periode. Daarna volgde er een kort spelletje. Als laatste werd aan Pieter de voorzittershamer overhandigd. Het was een gezellige en interessante avond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *