Expeditie Zimbabwe
Sponsors

Wij zijn trots op onze sponsoren!

Deze fantastische sponsor heeft ons geadviseerd, de truien en shirts ontworpen en vervolgens ook nog eens compleet gesponsord. Super bedankt Eva!

Met het hele team kunnen bowlen bij Bowlmore Arnhem, bedankt!

Er gaan maar weinig acties voorbij waar deze veelzijdige sponsor niet bij betrokken was. Heel erg bedankt voor jullie hulp Jumbo Huibers!

De GZB verder helpen, daar was deze sponsor wel voor te porren. Bedankt Klomp Creative, voor jullie financiële steun voor ons streefbedrag van €15.000!

Ook deze sponsor heeft ons met meerdere acties geholpen. Bedankt Plus van Rinsum!

Deze sponsor hielp ons niet alleen met deze prachtige lijst met sponsoren nog nét wat langer maken, maar ook de projecten die de GZB uitvoert in Zimbabwe dragen ze een warm hart toe. Bedankt Van den Broek Heteren!

Of het nu ging om het bakken van hamburgers voor een actie, of het regelen van de catering voor een congres, het Schaffelaartje hielp ons volop, terwijl ze ons project ook een financieel warm hart toedroegen. Bedankt!

Na in januari een symposium te hebben verzorgt in samenwerking met het Ichthus College, gaf deze mooie en maatschappelijk belangrijke sponsor ook gul! Hartelijk bedankt CHB!

Uw bedrijf hier? Neem contact op!

Als team hebben we niet alleen geld nodig om aan de GZB te geven, maar juist ook om de acties voor te kunnen bereiden, is geld en goed nodig. Wilt u ons sponsoren? Stuur dan vooral een bericht naar secretaris@expeditiezimbabwe.nl, dan kijken we samen hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen! Bedankt!